Thorax ABI-kurser inför studentexamen

Medicinarklubben Thorax hjälper Dig att lyckas i vårens studentskrivningar! Efter årets utmärkta kursfeedback kommer våra abikurser att ordnas igen 1.3. – 12.3.2021! Abikursen kommer att anordnas på distans med möjlighet till närundervisning i räkneövningarna i kemi. Vårt kursmaterial och erfarna lärare kommer att ge Dig de nödvändiga färdigheter som krävs för att lyckas i kemi och biologi studentskrivningarna! Kursdeltagarna gav Abikursen 2020 vitsordet 4.7/5

Funderar du på något angående ABI-kurserna eller annat så ta kontakt: !

Anmälningen till höstens ABI-kurser kommer att öppna i den 12.11 kl. 16:00. Anmäl dig med en kompis så får du 10% rabatt! Du kan anmäla dig på www.thoraxprepkurs.fi.

Thorax Prepkurs Spex Medicin

Fördelar

Intensivt schema
Intensivt schema

Kursen är 10 dagar lång och en verklig rivstart till förberedelserna inför studentexamen.

Omfattande
Omfattande

På kurserna behandlas allt det viktigaste i gymnasiets kemi och biologikurser.

Kompendier
Kompendier

Kursdeltagarna får kompendier med sammanfattningar av gymnasiets kurser, som kursernas lärare sammanställt.

Lästips
Lästips

Lärarna på kursen är medicine studerande som har presterat bra i studentskrivningarna, och vet vad som krävs.

Priset
Priset

Förmånligt, 275€ per kurs eller 450€ för båda kurserna. Early bird pris på 250€/kurs eller 420€ båda om du anmäler dig före julen och dessutom 10% rabatt om du anmäler dig med en kompis.

På svenska
På svenska

Allt material och all undervisning är på svenska.

Kursernas lärare

Sofia börjar sitt andra år på medi. Hon fungerade som lärare på prepkursen 2020 med strålande feedback. På abikursen undervisar hon i människans biologi.

Jenny har fungerat som lärare på prepkursen 2019 och 2020, samt två abikuser. Hon är mycket kunnig och har fått väldigt bra respons. Jenny börjar på sitt tredje år och före Medi har Jenny studerat biologi vid Helsingfors universitet.

Freja gick prepkursen 2018, imponerade inom kemin och fungerade som kemilärare för kurserna 1-2 & 5 på prepkursen 2019 och 2020. Hon är tredje årets studerande på odontologiska linjen. På ABI-kursen fungerar hon som kemilärare i kurserna 1,2 och 5.

Kursisters omdömen

För mig var Thorax abikurs ett bra sätt att få en räkne- samt läsrutin efter sommaren. Att ha någonstans att gå till, lyssna på föreläsningar, ställa frågor och få räkna med hjälp av duktiga lärare hjälpte mycket inför studentskrivningarna. Rekommenderar kursen till alla som ska skriva biologi eller kemi, speciellt de som funderat att i framtiden studera medicin.

Andreas

Detaljerad information

Abikurserna erbjuder Dig:

  • 10 dagars förberedande kurs i Biologi & Kemi
  • 30 timmar undervisning i Biologi (vardagar mellan kl. 9-12)
  • 30 timmar undervisning i Kemi (vardagar mellan kl. 13-16)
  • Sammanfattande materialkompendier med uppgifter
  • Fullständiga facit
  • Motiverande lärare
  • Lästips

Anmäl dig