Julklappsidéer

Varje år blir det samma sak: julen knackar på, men huvudet står tomt på goda julklappsidéer. Frukta ej – Meditrina hjälper dig på traven och delar med sig av ett antal tips för att lätta på julstressen.

Till mamma

Ett par hemstickade yllesockor. Nu då majoriteten av all undervisning går på Zoom är det ett utmärkt tillfälle att samtidigt sitta och sticka ett par finfina sockor till lilla mamma som hon kan ha under mörka vinterkvällar.

Till pappa

Snygga ölglas. De flesta pappor dricker öl, och om de inte gör det kan de börja. Om inte annat är ett par ölglas i tunt glas med fot väldigt snygga i kärlskåpet. 

Till mommo/fammo

I normala fall en spexbiljett, men i år kanske du kan ge henne den första kramen på 8 månader. Vi rekommenderar munskydd och handsprit före, under och efter överlåtandet av presenten.

Till pojkvännen/flickvännen

En helkroppsstatus. Vi alla måste ju upprätthålla våra medicinska kunskaper i att göra status på patienter, så varför inte ge det som gåva åt din kära? Kan lätt hottas upp genom att ta fram lite massageolja då det har blivit dags för den muskuloskeletala statusen, en helkroppsmassage uppskattas säkert av den som får agera provkanin.

Till hunden

The Cell att tugga på. En slittålig leksak vars sidor inte tar slut i första taget, räcker garanterat hela jullovet (beror på hur snabbt hunden tuggar…).

 
Renatas jul

Renatas jul

 
Previous
Previous

Julfilmsrecension

Next
Next

En ordförandekandidat presenterar sig