Test: Vilken funktionärspost borde du söka?

Vad gör du helst på fritiden?

A Dricker skumpa

B Äter proteinbars

C Scrollar TicToc i timmar

D Åker på kryssning

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

A Dammig men rolig.

B Nyfiken, aktiv och motiverad.

C Söt, kreativ och rolig.

D Sömn är överskattat.

Vilket motto passar dig bäst?

A “En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli”

B “Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre”

C “Igår tappade jag internetuppkopplingen några minuter, så jag satte mig ner och pratade lite med min familj. De verkar trevliga”

D “Bättre en grogg på krogen än ett jogg i skogen”

Favoritdrink?

A Sangria

B Skinny bitch

C Cosmopolitan

D Negroni

Favorit-krämpa?

A Dammallergi

B Epicondylit

C Hybris

D Delirium

funktionarstest.jpg

Resultat: 

Flest A: Du är en typisk spexivarie! Att kräla runt i spexgarderoben är din jam. Tänk vilken fröjd att få nosa i gamla programblad! Sätt skumpan på kylning eftersom mängden spexivarier är begränsad till hur många personer som ryms in i spexgarderoben samtidigt (vi kan avslöja att det är många).

Flest B: Idrottsansvarig är en post för dig, only the sky is the limit! Vattenpolo, skidskytte, schack eller poledancing, inget är omöjligt! Låt fantasin flöda och sprid idrottsglädje på klubben! Hit brukar normalt 2 personer söka så nappa tag i en kompis och ställ modigt upp!

Flest C: Låt mig presentera klubbens nästa some-ansvariga, nämligen DU! Kan du allt om instagram, facebook, följare, GIFs, haters och roliga polls? Är svaret ja, sök till some-ansvarig! Är svaret nej, sök ändå för man kan alltid sluta vara en boomer och bli en bloomer! Som some-ansvarig behöver du inte skapa allt material själv, det räcker med att dela ut knackkorvar åt andra mer eller mindre (o)frivilliga. Kreativiteten har inga gränser!

Flest D: Klackarna i taket och drinken i handen, vi har bestämt hittat Thorax nästa barmästare! Längtar du efter lyxkryssningar till vårt södra grannland, eller kanske bara efter närmaste nattklubb? Genast när pandemidammet lägger sig är det du som får väcka klubben till liv igen, kanske med en pleuradrän eller två?

Ps. Dessutom kan Meditrinas nuvarande chefredaktörer stark rekommendera denna funktionärspost! :—)

Previous
Previous

Håll dig i form med Wille och Arthur!

Next
Next

Julfilmsrecension